✓Få en gratis SEO-Vurdering
✓SEO i Danmark
✓ SEO internationalt

Linkbuilding 2020 Step-By-Step guide

Linkbuilding 2020 Step-By-Step guide

Linkbuilding er vigtigt for at vise hvem du har af kontakter online!

#7 gode råd til [Linkbuilding]

Linkbuilding handler om at vise google og dine kunder hvem du er. Meget kort sagt.

Google er interesseret i hvad din hjemmeside handler om og hvor valid den er!

Specielt i forhold til om dit indhold levere svar som læreren kan bruge til noget, givet det brugte søgeord.

Linkbuilding drejer sig om at skabe positive forbindelser online til og fra din hjemmeside. -Og ligesom at dine kunder kan blive positivt overrasket over at se din virksomhed arbejde sammen med andre, ambitiøse virksomheder, så bliver google også.

Tanker om Linkbuilding: – Sådan får du en værdifuld hjemmeside med “de rette links”:

  1. Relevante links er gode at have. Faktisk så er det en skarp hovedregel for mig, – KUN at have links til bedre referencer end mig selv. Dvs. at du “næsten” altid kan forvente at finde ekstra kvalificeret viden.
  2. Links til og fra din hjemmeside skal ikke være for voldsomt. Her taler jeg også om de ofte “ret godt gemt og for-indbyggede links i dit WP-tema.
  3. Jo bedre dine links er og jo mere trafik du har, jo bedre rangere du.
  4. Sørg for at du har live aktivitet på din hjemmeside!
  5. Vær opmærksom på at nogle sider kan sende flere tusinde links grundet underliggende blogsider osv. Derfor er det utroligt vigtigt at du holder et skarpt øje med hvor mange backlinks du får!
  6. Jo bedre du er til at holde orden i dit indhold og i din struktur på dine sider, – Jo lettere er det for google’s crawlers og for dine læsere at forstå dit budskab. (CTR)
  7. Husk at de store brands som f.eks. Coca Cola eller Nike ikke bare fortæller “hvad de laver og hvorfor” – Deres ideer udstråler meget mere end bare kvaliteten, de bruger hele ideen og gør den til et eventyr der mætter dig så meget at sandheden ikke er relevant længere da dit endorfin system allerede har frigivet hormonerne som fodres af fantasien. Fantasien som er styret af et brand! (branding er ikke bare en ting. Branding er alting!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *