✓Få en gratis SEO-Vurdering
✓SEO i Danmark
✓ SEO internationalt

Linkbuilding 2020 Step-By-Step guide

Linkbuilding 2020 Step-By-Step guide

Linkbuilding er vigtigt for at vise hvem du har af kontakter online!

#7 gode råd til [Linkbuilding]

Linkbuilding handler om at vise google og dine kunder hvem du er. Meget kort sagt.

Google er interesseret i hvad din hjemmeside handler om og hvor valid den er!

Specielt i forhold til om dit indhold levere svar som læreren kan bruge til noget, givet det brugte søgeord.

Linkbuilding drejer sig om at skabe positive forbindelser online til og fra din hjemmeside. -Og ligesom at dine kunder kan blive positivt overrasket over at se din virksomhed arbejde sammen med andre, ambitiøse virksomheder, så bliver google også.

Tanker om Linkbuilding: – Sådan får du en værdifuld hjemmeside med “de rette links”:

  1. Relevante links er gode at have. Faktisk så er det en skarp hovedregel for mig, – KUN at have links til bedre og mere veldokumenteret referencer end mig selv. Dvs. at du “næsten” altid kan forvente at finde ekstra kvalificeret viden.
  2. Links til og fra din hjemmeside skal ikke være for voldsomt. Her taler jeg også om de ofte “ret godt gemt og for-indbyggede links i dit WP-tema.
  3. Jo bedre dine links er og jo mere trafik du har, jo bedre rangere du. (ex. på et godt link: Lad os sige at vi har en butik som sælger du råvarer, og udenfpr står har en meget kendt Michellin kok og fortæller alle som går forbi at dine råvarer er en del af årsagen til smagen i hans fantastiske mad.  – Det vil give folk et stærkt indtryk af at vores råvarer er af højeste kvalitet. Det samme gælder med linkbuilding! 
  4. Sørg for at du har live aktivitet på din hjemmeside viser google at der er folk som leder efter dine produkter!
  5. Pas på med at overdrive helt generelt. For mange links kan være forvirrende. 
  6. Jo bedre du er til at holde orden i dit indhold og i din struktur på dine sider, – Jo lettere er det for google’s crawler software “og for dine læsere” at forstå dit budskab. Interessant indhold, er relevant indhold. 
  7. Teksten på dine links gør en forskel. Lav ikke en linktekst med ord der intet har med dit emne at gøre. Med mindre de ligner kommandoer. Som: Læs mere, Lær mere, Se mere, Hør mere osv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *