✓Få en gratis SEO-Vurdering
✓SEO i Danmark
✓ SEO internationalt

Linkbuilding [Advanced SEO]

LINKBUILDING: [KORT OG LIGETIL]

 

Alt du behøver at vide om Linkbuilding

Det er vigtigt at din egen hjemmeside har links som passer sammen med din virksomhed. DVS. Hvis du evt. sælger sportsudstyr, så kan du sagtens både få links fra dine forhandlere og andre partnere som bruger dit produkt. Ellers giver det mest mening hvis dine links kommer fra Blogs OG/ELLER blogindlæg som handler om sport!

 

Linkbuilding handler om værdien af dine links:

  • Hvilken genre af links modtager du ?
    • Sport?
    • International Business?
    • Håndværk?

Det er som hovedregel en god ide at tænke; Kvantitet, når det gælder links.

Men har man for mange af de “forkerte links” som er, direkte lavet med Rangering som Agenda, så kan det godt være at dette “virker positivt på rangering” og “kan” give gode resultater. Men i det sekundt at Google opdater at man har lavet sin egen konkurrencefordel – så bryder man Google’s regler. – Med tiden kommer der formodentligt også et modspil fra de generelle regler i DK om ligeværdig konkurrence.

Kort sagt: Hvis bare ét enkelt af de forkerte links opdages og vurderes som snyd er; er det ét for meget.

Konsekvensen af mangelfuldhed i Transperent Linkbuilding: Da dette kan resultere i at hele din virksomheds domæne suspenderes på ubestemt tid fra ALLE Google Søgninger. Det kan tage alt lige fra måneder til ÅR før du kan og de vil genoptage din virksomheds synlighed på Google igen.

 

Jeg håber det giver et bedre indblik i vigtigheden af at Transperant Linkbuilding og Transperant Markedsføring.

 

Kommer snart!

 

For at se mere om hvordan du laver linkbuilding med det samme kan du læse google’s gode beskrivelse lige her: Linkudveksling

 

 

Gå til forside – Klik her